Join Mc.DifferentCraft.Net Copy IP

Click to Copy

? Players Online

son of a glitch

Discussion in 'Marketplace & Player Services' started by PDB, Jun 2, 2018.

  1. PDB

    PDB Mayor of Last Vegas (Endvada, U.S.Asadya)

    Joined:
    Sep 2, 2017
    Messages:
    35
    Likes Received:
    13
    i'm selling a marine temple inside a mountain with floating wather and a live guardian, contact me for an offer

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    #1
  2. Daniel Clarke

    Daniel Clarke aka NOASSI

    Joined:
    Apr 29, 2018
    Messages:
    11
    Likes Received:
    4
    Mail me when you're next on. -Noassi / BabaYaga
     
    #2
  3. Kieranlb05

    Kieranlb05 Stay home, Stay safe

    Joined:
    Aug 16, 2017
    Messages:
    831
    Likes Received:
    356
    OK really off topic but that mod that translates your chat for you, what is it
     
    #3
    SteenDeFenomeen likes this.
  4. SteenDeFenomeen

    Joined:
    Jan 31, 2018
    Messages:
    161
    Likes Received:
    118
    Another one, what mod do u use for your inventorybar? XD
     
    #4
    Kieranlb05 and Duckiegames like this.
  5. Disciple Gizmo

    Disciple Gizmo New Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    What kind of glorious client modification is that? I WANT that.
     
    #5
  6. User3051

    User3051 New Member

    Joined:
    Aug 16, 2017
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    I use real time chat translation, which looks like his. [Could be different.]

    And I'm pretty sure that's the multi-hotbar mod, but I don't know how to get all four of the hotbars enabled.
     
    #6
  7. SteenDeFenomeen

    Joined:
    Jan 31, 2018
    Messages:
    161
    Likes Received:
    118
    Press ESC, go to mod option and click on the multihotbar mod, then left corner under you hit the "CONFIG" button, you will see a option, with maximum hotbars or something, in default its 2 so you will see an "2" behind it, change that to 3 or 4 and you will enable more hotbars, atthis moment 2 is the minimum and 4 is the maximim with the mod enabled @aWinterRose
     
    #7
    User3051 likes this.
  8. User3051

    User3051 New Member

    Joined:
    Aug 16, 2017
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    You're a builders hero.
     
    #8

Share This Page